Taller Cervell i pantalles

En col·laboració amb la UPC d'Alcoi, hem organitzat al col·legi un taller dirigit a les famílies sobre un tema que considerem molt important: com afecta l'ús (i l'abús) de les pantalles al cervell.

•Objectiu del taller: La neurociència està demostrant que les pantalles són addictives, que produeixen canvis en els nostres cervells, que modifiquen les nostres conductes. Aquests efectes els estem observant com a societat també. Què podem fer sobre aquest tema? El present taller planteja una sèrie d'accions enfocades a informar la societat sobre els efectes nocius del consum de pantalles (Tics, mòbils, tauletes, TV, videojocs, internet, xarxes socials, joc d'apostes). Es proposaran una sèrie de pautes i consells per a una convivència cerebralment saludable. L'objectiu és la prevenció del consum abusiu i la conscienciació que el consum de pantalles ha de dosar-se.

Ponent : Marta *Ruipérez. Doctora en Neurociències,  Licenciada  Ciències Físiques.  La divulgadora científica Marta Ruipérez Alonso, porta diversos anys promovent la prevenció de l'abús del consum de pantalles, divulgant i conscienciant sobre l'impacte en el cervell d'aquest consum. Així mateix, ofereix pautes per a una convivència cerebralment saludable amb les pantalles i Tics.

El taller es durà a terme el dimarts 14 de febrer a les 19:00, fins a les 21:00 aproximadament.