Horaris d'octubre en Infantil i Primària

ENTRADES I EIXIDES

L'entrada es realitzarà per la porta principal.
La porta s'obrirà cap a les 8:50 i, a partir d'aqueix moment, les famílies d'infantil podreu acompanyar als xiquets i xiquetes fins a les aules (en el cas de 5 anys faran la fila al pati).

L'alumnat de primària realitzarà les files dins del col·legi.

L'eixida es realitzarà per la porta principal, excepte les classes de 1r i 2n de primària, que eixiran pel saló d'actes.

Les famílies de l'alumnat d'infantil podreu entrar al pati a partir de les 13:50 per a arreplegar als vostres fills/as.

Us demanem que, tant en l'entrada com en l'eixida, eviteu quedar-vos davant mateix de les portes per a facilitar el pas dels xiquets i xiquetes.
 

SERVEI PERMANÈNCIES

A partir del dilluns estarà disponible el servei de permanències també a les vesprades, per la qual cosa es podrà fer ús del servei al matí des de les 7:45 i a les vesprades de 17:00 a 19:00.

No serà necessari reservar plaça.
 

SERVEI MENJADOR

Els alumnes i alumnes que facen ús del servei menjador, passaran directament al menjador quan acaben a les 14:00, i podreu arreplegar-los entre les 15:15 i les 15:30 pel Club Esportiu Vedruna.

La inscripció al menjador es realitzarà de la mateixa forma que fins ara i que es va explicar en un correu del 9 de setembre (Servei menjador 2022-23 / Servei menjador 2022-23).

 

TALLERS VOLUNTARIS

Tal com us vam informar en l'assemblea informativa sobre la jornada contínua, tots els dies de 15:30 a 17:00 es realitzaran tallers en el col·legi als quals els alumnes i alumnes poden assistir voluntàriament.

L'entrada dels alumnes que no hagen fet ús del menjador serà pel Club Esportiu Vedruna a les 15:30. És imprescindible puntualitat a l'entrada per al bon funcionament de l'activitat. A més per qüestions organitzatives, els participants no podran eixir fins a la finalització del taller, a les 17:00. L'eixida serà per la porta principal en el cas dels alumnes i alumnes de 3r a 6é de primària i pel saló d'actes l'alumnat d'infantil, 1r i 2n.

Les activitats es repetiran cada dues setmanes. Adjuntem document amb la informació.

Per a poder gestionar les activitats necessitem que inscrigueu als vostres fills i filles a través d'un formulari entre el dilluns i el dijous de la setmana anterior a l'activitat.